Post by grotcentcheetuma on Feb 6, 2022 14:16:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sea Monster City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sea Monster City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz ayələr ▞▞▞
▞▞▞ Sea Monster City 2022 version ▞▞▞
Yuxarı tukeruuuuu
7-ci səviyyədə heyrətamiz hibids Çox yaxşı oyun və trafikdir
Sadəcə bir az yavaş işləyir
Ehhhh
Mən oyunu indicə quraşdırmışam və onu heç aça bilmirəm.
onu mənim telefonuma quraşdırmaq mümkün deyil
Mən döyüşə hər dəfə kliklədiyim zaman lvl 241-də ilişib qalıram
Bu dəhşətlidir və qumun olması üçün yenilənməlidir
Sea Monster City Igranje vlog jexe
Bla bla bla Monster Legend-in eynisi çox pisdir onu silmişəm
Bunu quraşdırmaq üçün əbədi vaxt lazımdır
Tap cib çox yaxşı oyunlar etdi, ən çox sevdiyim canavar şəhəri idi, mən o gsme-ni hər gün oynamaqdan istifadə edirdim, amma tez-tez qovduğum üçün onu sildim, bundan bir il sonra oyunun nə qədər pis olduğunu görəndə şok oldum və sonra hər şey kran cibləri digər gsmes dəyişdirildi və yaxşı şəkildə deyil 1. Siz daşlarla təkamül etdiniz ki, bunu heç vaxt etməməli idiniz 2. Onlar sizin üçün döyüşürlər, mən hər kəs haqqında bilmirəm, əl ilə döyüşməyi xoşlayıram 3. Əfsanəvi və bəzi digər yaşayış yerləri sadəcə olaraq baha idi
Oyun heyrətamizdir, lakin rəydə bir nəfər yalan danışdı və onun adı Marc Williams idi
Qrafika və oyun prosesi də qaydasındadır.
LOL OYUN HEKİ DEYİL
Bu oyun heyrətamizdir, ona 5 ulduz verdim
Bu, bütün yaşlar üçün asan və əyləncəli bir oyundur
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Mô phỏng avus
bakla po kasi si obet dunyada
İlk dəfə oynadığım zaman onu hətta oynamağa başlaya bilmədim, o, mənə heç bir yumurta olmadığı zaman uşaq bağçasında yumurta satmalı olduğum barədə bir pop-up göndərdi. Sonra mən onu yenidən oynadığım zaman o, çox pis və laggy idi
Bu oyun yaxşıdır
Əmin deyiləm
Oyun çox gözəldir
Xeyr bəli, bəli isə yox deməkdir və bəzi məqsədlər üçün real pul tələb olunur, bu da pisdir.
Amma oyundan 5 dəqiqə sonra məni oyundan qovdu. Əgər düzəltsəniz, 5 ulduz verəcəyəm.
Vay hele hele hele teessüf edirem ilk yazima gore o menim kostum idi zəhmət olmasa ona nifrət etməyin əyləncə üçün idi
Sea Monster City رول پلیئنگ xar
Hər şey düzgündür
Mən həqiqətən gözəl bir heyvandarlıq oyununa ümid edirdim, amma sonda ciddi şəkildə məyus oldum. Qrafika oyunda həqiqətən bəyəndiyim yeganə şeydir. Canavarları yetişdirmək üçün kifayət qədər səviyyəyə qaldırmaq üçün qiymətli daşlar tələb olunur, ona görə də reklamlara baxmalı oldum... çoxlu reklamlar. Sonra, yetişdirdikdən sonra başa düşdüm ki, siz çox güman ki, melezləri açmaq məcburiyyətindəsiniz, çünki hansı kombin istifadə etməyimdən asılı olmayaraq, mən yalnız yanğın canavarını alırdım. Sonra, əsas su canavarı almaq üçün daha çox qiymətli daşlar... silindi.
bu oyun ən yaxşı oyundur və mən bu oyunu sevirəm
Yükləməyə gedirəm
Səhv bir şey nəzərdə tuturam
Mən yalnız 1 ulduz verirəm, çünki bu oyun yaxşıdır, amma döyüşü dəyişə bilərsinizmi 😡😡😡🤬🤬🤬👺👺👺👺⚡👿😾😾
yaxşı oyundur
yaxsi oyundur
Əyləncəli oyuna oxşayır, lakin onu aça bilmir, zəhmət olmasa, düzəldin, yəqin ki, problem həll edildikdə yenidən quraşdıracaq
sooo9o9 slllllooowwwwww
Pis deyil, amma bir neçə dəqiqədən sonra səhv salır və məni oyundan çıxarır.
Ən pis, çox geridə qaldı və məni əsas menyuya qaytardı
Məni qovdu, o qədər də silindi.
👌
Bu yaxşıdır, amma həmişə məni oyundan qovur
Məncə çox gözəl hovasauris+köynək=wobbegong 1 ulduz wobbegong eeww
Bu oyun cox yaxsidi ama oyunu endirdiyiniz zaman gozel ama 2 ya da 3 saatdan sonra oynamaq cox yaxsi olur . Öz-özünə bağlayın, bu oyunu yükləməyin və bu oyunu yükləmək üçün vaxtınızı və şəbəkənizi sərf etməyin. . Oyun quraşdırıcısına deyirəm ki, bu oyunu başqa cür təkmilləşdirin .......
🙂 oyun
Qrrr
Bütün günü oynaya bildiyim heyrətamizdir
Oh, haradan başlayım, həqiqətən yaxşı bir oyun deyil, animasiya pisdir, çoxlu gecikmə, səhvlər və zəhlətökən xüsusiyyətlərdir. Həmçinin bu oyunun və yura dövrü dino su dünyası və köpəkbalığı dünyası kimi digər oyunların yaradıcıları üçün başqa bir oyun yaratmaq üçün sadəcə olaraq oyunun adını və eskizini dəyişdirməkdən çox şey tələb olunur. Bu ikisi və əminəm ki, sizin digər oyunlarınız tamamilə eynidir! Kopyala-yapışdırmaq əvəzinə, həqiqətən iş görməyi öyrənin!
Çox gözəl oyun